Pápá, Cici!

2490 Ft

Pápá, Cici! tökéletes választás lehet bölcsődés korú gyermekek számára, akik az elválasztás mérföldkövéhez érkeztek.

Kategória:

Panni barátsága Cicivel születése óta töretlen. Ám a pici baba hamar nagylánnyá cseperedik és lassan elérkezik a búcsú ideje.

A Pápá, Cici! azon szülők gyermekeinek szól, akiket most már lassan, de biztosan szeretnének leválasztani. Az elválasztás oka és időpontja itt nem fontos, inkább az anyuka és a gyermek közös hangolódásán és őszinte búcsúján van a hangsúly.

Nem ígérem, hogy a gyermek az első olvasás után önként és dalolva búcsút int a szoptatásnak, de abban biztos lehetsz, hogy többszöri közös olvasás és beszélgetés után a gyermeket nem fogja hidegzuhanyként érni az elválasztás gondolata.

A Pápá, Cici! egy 15 x 15 cm-es keményfedeles könyv, amit a pici kis kezek is könnyedén tudnak forgatni. Színes illusztrációk tarkítják a könyv összes oldalát, melyet a tehetséges Gallay-Nagy Krisztina grafikussal együtt álmodtunk meg.

Szívből ajánlom a könyvet azoknak a szülőknek, akik gyermeküket partnerként kezelve szeretnének búcsút inteni a szoptatásnak. Ajánlom továbbá azoknak a kisgyerekeknek, akik csodálkozva állnak a történések előtt és nem értik mit is szeretne tőlük Anya, miért nem folytatódhat az élet pont úgy, mint eddig.

Ismerjétek meg közösen Panni és Cici történetét, mely segíthet feldolgozni ennek a korszaknak a lezárását.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pápá, Cici!” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kosár
Pápá, Cici!
2490 Ft