Gyakran ismételt kérdések

A Pápá, Cici! esetében a fő korosztályt 1-3 év közé tenném, de mivel nincs két egyforma gyerek, így ezt a besorolást sem venném annyira szigorúan. Egy egy éves gyermek már érteni fogja a könyv történetét és értékelni fogja a színes rajzokat, egy három éves gyermeknek pedig ki lehet egészíteni a történetet saját szálakkal is, ha igényelné a hosszabb szöveget.

A tested csak a tied! esetében a célközönség az ovis korosztály. Maga a történet is részben egy óvodában játszódik. Kisebb gyerekek nem feltétlenül tudnának a témával azonosulni, nagyobb gyerekeknek viszont jól jöhet otthoni témaindítóként. A gyermek kérdéseit és reakcióit figyelembe véve, akár ki is egészíthetjük a történetet.

Az adomány című könyvet első sorban ovis és kisiskolás korosztálynak ajánlom.

Amikor megérik bennünk a gondolat, hogy lassan szeretnénk leválasztani a gyermeket, érdemes elővenni a könyvet. Lapozgassátok és olvassátok együtt többször is, mielőtt rávezetnéd, hogy lassan tőletek is elbúcsúzik Cici. Ez minden gyereknél különböző lehet, de semmiképpen se hagyjuk utolsó pillanatra a téma bevezetését. Hagyjunk elég időt arra, hogy a gyermek megismerkedhessen a szoptatástól való búcsúzás témakörével. A Blog menüpont alatt megtalálod a személyes történetünket, mi hogyan használtuk a könyvet a kislányommal, amikor aktuális volt az elválasztás témaköre.

Ha gyermekünk nem érdeklődik a könyvek iránt, nem érdemes erőltetni, lehetséges, hogy később magától is nyitni fog a könyvek felé. A PáPá, Cici!-t puszta inspirációként is használhatjuk és elmesélhetjük a történetet lefekvés előtt, utazás vagy séta közben maga a nyomtatott könyv nélkül is. Személyre is szabhatjuk a könyvet, kicserélhetjük a szereplő nevét a gyermek saját nevére, vagy átírhatjuk az alaptörténetet mindenki a saját jelenlegi élethelyzetéhez mérten.

Debrecenben a Vénkertben, a Domokos Lajos utcán előre egyeztetett időpontban hétköznap és hétvégén egyaránt átvehetők a könyvek.

  • Egy könyv vásárlása esetén 1070 forintba kerül a házhozszállítás, ebben az esetben a Magyar Posta ajánlott levélként fogja házhoz szállítani a küldeményt.
  • Kettő vagy annál több könyv egyidejű vásárlása esetén a boríték vastagsága miatt már csak csomagként lehet feladni a küldeményt, így futárszolgálattal 2060 forintba kerül a házhozszállítás költsége.
  • Foxpost automatába kérve 1499 forintba, MPL automatába kérve pedig 1195 forintba kerül a szállítási költség. Ebben az esetben, kérlek írd bele az automata megnevezését a megjegyzés rovatba.
  • Külföldi címre kérés esetén, kérlek egyeztessünk emailben.

Átutaláshoz szükséges adatok:

Számlaszám: 12052729-01069687-00100000
Számlatulajdonos: Tőkés Ildikó
Bank neve: Raiffeisen

Kérlek a megjegyzésbe írd bele a megrendelő teljes nevét, illetve a megrendelt könyv(ek) címét és mennyiségét, hogy könnyebben tudjam azonosítani az átutalást!

Minden megrendelésre reagálok 24 órán belül. A válasz e-mailemben külön felhívom a figyelmet az adatok ellenőrzésére. Ebben az e-mailben külön kiemelem a rendelt könyveket és azok darabszámát. Ha ezek ellenőrzésére nem kerül sor a vevő által, a postára adás után változtatni a rendelésen már nem tudok, újbóli rendelés  szükséges.

Kosár